Узнай секрет здоровья! Как выбрать безопасные и качественные овощи?

МастерШеф

Салат «Нісуаз» відомий у всьому світі, і як все популярне, має безліч варіацій приготування. Але все ж обов’язково в салаті Нісуаз присутній тунець і анчоуси, яйця і свіжі овочі. Салат «Нісуаз» – незмінний супутник французького міста Ніцци, дуже поживний, але, разом з тим, дієтичний.

Спосіб приготування:

1. Яйця відварити до готовності. Листя салату помити і висушити в дуршляку.

2. Якщо ви використовуєте свіжу стручкову квасолю, зріжте жорсткі кінчики і відваріть квасолю в підсоленій воді 3-4 хвилини, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою, щоб квасоля не поміняла колір

3. Перець нарізати соломкою.

4. Помідори нарізати.

5. На тарілку викласти листя салату.

6. Потім стручкову квасолю, перець і помідори.

7. Приготуйте заправку, для цього в ступці розітріть часник із сіллю і перцем.

8. Додайте лимонний сік, оливкову олію, змішайте до однорідності.

9. Викласти шматочки тунця, маслини, яйця та анчоучи

10. Полити все заправкою.

Подавати салат одразу ж.