PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Готування в стилі ф’южн: поєднати непоєднуване. Частина 2

МастерШеф

Учасники стають по 2 людини за одним столом. Піднявши їх, вони виявляють по 2, на перший погляд, несумісних між собою блюда. У кого-то піца і суші, у кого-то – паста та наполеон і т.д. Учасникам належить приготувати страву в стилі ф’южн – поєднати ідеї цих двох страв у своєму одному.