PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Салат з качкою і фруктами від Микити Моїсеєва

МастерШеф

Серпень добігає кінця, але ще не пізно порадувати себе по-справжньому літнім салатом. Салат з качкою, апельсином, виноградом та заправкою з манго готується просто, а виходить дуже смачним. Читайте покроковий рецепт салату з качки від випускника шоу «МастерШеф» Микити Моїсеєва!

Никита Моисеев

Читайте також: Ростбіф з ягідним соусом від Наталії Петрик

Інгредієнти:

  • качина грудинка 1шт;
  • апельсин 1 \ 2 шт;
  • виноград 5 зерен;
  • сік манго 50 грам;
  • рукола 25 грам;
  • бальзамічний оцет 10 грам.

Спосіб приготування:

  1. Висушуємо паперовими рушниками качину грудинку. Робимо поперечні надрізи. Солимо, перчимо.
  2. Обсмажуємо з обох сторін, починаючи з боку шкури.
  3. Треба постаратися, аби підшкірний жир гарненько витопити. Доводимо качку до готовності в духовці.
  4. У апельсина видаляємо шкірку, плівки, кісточки і отримуємо чисте філе. Виноград розрізаємо навпіл, також видаляємо кісточки.
  5. Рукколу очищаємо від коренів і змішуємо з виноградом та апельсином.
  6. Сік манго кип’ятимо, знімаємо з вогню і вливаємо бальзамічний оцет. Гарненько перемішуємо.
  7. Викладаємо рукколу з фруктами на тарілку, поруч кладемо качку і поливаємо соусом з манго.

Читайте також: 10 заповідей шеф-кухаря від «МастерШеф»

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ