Найвідоміші фуд-блогери Instagram

МастерШеф

Із сезону в сезон судді «МастерШеф» вчать кухарів-початківців підходити до подачі страв з фантазією. Не таке вже це й легке завдання – красиво оформити салат або десерт. Ми підготували для вас добірку людей, які не тільки красиво оформляють страви, а й фотографують їх так, що знімки гідні називатися витворами мистецтва. У нашому матеріалі ви знайдете найвідоміших фуд-блогерів, людей, чиїми фотографіями їжі милується весь світ.

Читайте також: Найвідоміші шеф-кухарі світу

На аккаунт Бріттані Райт, фуд-блогера з США, підписано майже 200 тисяч людей. Свої знімки вона впорядковує за кольорами, фактурами, розмірами або ступенем готовності. В результаті виходять не просто фотографії їжі, а справжні натюрморти. Назва блогу Wright Kitchen (правильна кухня) ще й гра слів з прізвищем автора.

All tomatoes (and humans) should be treated equally.❤️ Публикация от Brittany Wright (@wrightkitchen)

symmetrybreakfast звуть Мішель Зі, вона живе вона в Лондоні. Як і багато хто з нас, щоранку вона готує сніданки для себе і свого молодого чоловіка. Але Мішель придумала як сфотографувати страви так, щоб знімками насолоджувалися в усьому світі. Блогер викладає тарілки симетрично одна-одній, що створює ефект дзеркала. Насправді, якщо придивитися, сніданки не зовсім однакові, потрібно лише звернути увагу на деталі.

Аккаунт @jo_rodgers можна назвати істинно англійським. Він увесь пронизаний естетикою цієї країни. Власник сторінки викладає і знімки місцевої кухні, і англійські інтер’єри. Милуватися ними можна нескінченно, в них прекрасно все – починаючи від композиції і закінчуючи обробкою.

Salting away a few rolls before we head out on a boat to the Cinque Terre today.

Публикация от Jo Rodgers (@jo_rodgers)

Її десерти наче зійшли зі сторінок казок. Торти, капкейки, печиво і морозиво – все зроблено і сфотографовано так гарно, що неможливо втриматися і не побігти за десертом. До речі, готує всі ці прекрасні солодощі сама автор блогу – Моллі Йе з США.

woodland tea party bridal shower for eggsister = success!!

Публикация от molly yeh (@mollyyeh)

channeling inspiration from @buttercream_bakery today (or trying to at least 😬😬)!! 🍫🎂 #ff Публикация от molly yeh (@mollyyeh)

Просимо відійти від екранів тих, хто на дієті, є ризик, що ви зірветеся! Але якщо ви все ж готові полоскотати собі нерви – вперед! Тут і величезні бургери і піца з картоплею фрі, і різнокольорові башти з морозива, і хот-доги, і шаурма, і все, чого тільки забажає душа.

Тут ви не знайдете нудних фотографій бургерів. На вас чекають літаючі тарілки, космічні чудовиська, бургер на курячих ніжках, гігансткі краби і навіть біблійні сюжети! До слова, роботи власників сторінки – дизайнерів Томаса Вейла і Квентіна Вайсбуха навіть показували на виставках.

BIG BANG BURGER for @thisismold to celebrate the NEW YORK DESIGN WEEK #nydw16 #moldsnacks #fatandfuriousburger

Публикация от Fat & Furious Burger (@fatandfuriousburger)

Fat & Furious is coming back tomorrow with a burger from the future past. 🍔💥⌚️ #backtotheburger Публикация от Fat & Furious Burger (@fatandfuriousburger)

На сторінці Кейт є все, що необхідно для популярного фуд-блогу: унікальні рецепти, красиві фотографії і стильний дизайн знімків. Але є ще дещо, що змушує людей повернутися на її блог – домашній улюбленець, песик Coockie (Печенька), який допомагає їй готувати.

Кожен її знімок гідний знаходиться в музеї. Олеся Купрін нібито не фотографує, а малює картини. В кадрі і квіти, і старі кухонні пристосування, і вінтажні речі, і приголомшливо підібрані фільтри. На її сторінку хочеться повертатися і повертатися за натхненням. На додаток до всього, на її знімках часто з’являється і домашній улюбленець Олесі – кіт Густав.

ТБИЛИСИ, октябрь 2017. Сегодня хочу сказать спасибо. Спасибо за то, что мы почти не знакомы, но так хорошо знаем друг друга. Спасибо, что вы всегда поддерживаете меня и наполняете силами. Читаете мои рассказы, мои книги, мне все ещё неловко о них писать) спасибо за то, что мои фотографии находят отклик, а путешествия компаньонов. Сегодня хотела просто сообщить, что на наш #khachapuritour осталось ровно одно учебное место, а получилось как всегда много слов. Потому что я снова благодарна вам за доверие, и мы целой командой приложим все усилия, чтобы этот октябрь в Грузии вам запомнился. Мы будем стараться) Для нашего последнего попутчика пишу: поездка состоится с 9 по 14 октября, будем жить и учиться снимать в Тбилиси. Все подробности от подробной программы поездки и обучения, до детальной разбивкам по дням и часам, можно получить у организатора Стаси по почте Georgiafoodphoto@gmail.com или в воцап +7 903 219-99-11 A ещё у нас теперь есть забавный аккаунт @clever_ducks где мы будем рассказывать про нашу поездку, вести хронику событий и прямые трансляции с лекций и мк) подписывайтесь, если вам это будет полезно и интересно)

Публикация от Olesya Kuprin Photographer (@okuprin)

В книге про завтраки будут истории и рецепты про творог: будет запеканка с белым шоколадом, сырники со щепоткой миндальной муки, творожные пончики из детства и мои любимые сырки в шоколаде. С #Давайпозавтракаем будет хорошее утро. А пока мы ждём сентября и выхода книги, вот запеканка из “Вкусных историй” какао и банан, Густав одобряет! РЕЦЕПТ: Для запеканки потребуется: 2 крупных банана 2 яйца 2 ст.ложка крахмала 100 гр.молока 600 гр мягкого кремообразного творога 150 гр сахара Ванилин на кончике ножа 2 ст. ложки какао-порошка Бананы измельчить в блендере, смешать их с творогом. Крахмал смешать с какао и развести в молоке, добавить к творожной смеси. Всыпать ванилин и сахар, затем добавить и хорошо размешать 2 яйца. Творожное тесто для запеканки выложить в форму, у меня 26 см, она получается невысокой, примерно 3-4 см, изменяя диаметр формы вы можете сделать запеканку выше. Уберите ее в разогретую до 180С печь и выпекайте 25-30 минут, до застывания. Горячую запеканку невозможно будет нарезать, чтобы крахмал и яйца окончательно схватились дайте ей остыть, затем посыпьте порошком какао и подавайте к столу. Публикация от Olesya Kuprin Photographer (@okuprin)

Фотографії Лінді Ломеліно – справжня насолода, вони заворожують, наповнюють тебе теплом і оточують гармонією. Крім фуд-блогу, Лінда ще фотограф, стиліст і автор кулінарних книг. На даний момент у дівчини вже більше 700 тисяч фоловерів.

Wouldn’t mind a piece of this cake with strawberry buttercream and chocolate glaze today 🙈👌🏼

Публикация от Linda Lomelino (@linda_lomelino)

Back in Chattanooga, thinking about all those strawberries @maggie_pate picked for us 😋🍓#fweevents Публикация от Linda Lomelino (@linda_lomelino)

Лише 5 років тому Юля приготувала свій перший торт, на день народження дочки. Сьогодні вона кондитер і її фотографіями десертів надихається майже 50 тисяч людей.

Сезон инжира💜 #yumbaker_cake

Публикация от Dreams Come True (@yumbaker)

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ