Вишневий пиріг: рецепт покроковий від Ірини Бактіая

МастерШеф

Як приготувати вишневий пиріг? Рецепт Ірини Бактіая допоможе вам зробити справжній шедевр! Покроковий рецепт приготування смачного вишневого пирога від півфіналістки «МастерШеф» ви знайдете в нашому матеріалі.

11745479_958890757494771_6374312955020143141_n

 

Читайте також: Коли стартує новий сезон «МастерШефа»?

Інгредієнти:

  • вишня – 300г;
  • вершкове масло – 200г;
  • борошно – 300г;
  • цукор – 300г;
  • яйця – 4 шт;
  • розпушувач – 10г;
  • ваніль – 1г.

Спосіб приготування:

  1. Збити масло з цукром. Потім по одному додати яйця, просіяне борошно, розпушувач, ваніль.
  2. Форму для випічки змастити маслом, посипати борошном і вилити тісто. Викласти вишні зверху по всьому периметру.
  3. Випікати 40 хв при температурі 180 градусів.
  4. Рекомендую подавати з кулькою ванільного морозива!

Читайте також: Новий сезон «МастерШеф»: судді підготували сюрприз для глядачів (ВІДЕО)


Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ