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
(Русский) Судьи провели дополнительный набор в шоу «МастерШеф - 6» | МастерШеф
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Судді провели додатковий набір

МастерШеф

Коли після всіх відбіркових етапів на шостому «МастерШефі» тільки 16 учасників отримали білі фартухи, вони зраділи, що у боротьбі за перемогу буде менше конкурентів.

Але вишикувавшись для першого конкурсу, кулінари не побачили традиційного виходу суддів. Замість цього з-за рогу показався Ектор Хіменес-Браво і жестом покликав учасників до секретної кімнати.

Дивіться онлайн Мастер Шеф 6 випуск 6 прямо зараз!

vlcsnap-2016-09-12-13h08m38s7

Виявилося, що судді “МастерШефа” вирішили добрати відсутніх учасників на додатковому кастингу. А “дідів” посадили стежити за всім цим по телевізору.

vlcsnap-2016-09-12-13h10m28s83

Новачкам треба було пройти ті випробування, які раніше пройшли 16 відібраних учасників, а саме:

vlcsnap-2016-09-12-13h12m46s189

Розібрати на частини курячі тушки.

vlcsnap-2016-09-12-13h19m02s110

Розкрити “кулінарний злочин”. Тут учасники сплутали прапор Болгарії (натякає на болгарський перець) з італійським прапором – і стали готувати томати. Тому що Італія – це не піца або паста, це томати…

vlcsnap-2016-09-12-17h28m34s59

…Ектор був вкрай здивований такою логікою.

vlcsnap-2016-09-12-17h29m15s225

І все-таки якимось дивом команда Тетяни і Миколи стала єдиною, що вгадати свою страву – чахохбілі. Ось тільки приготували вони її без болгарського перцю. Але все одно відразу вирушили на балкон.

vlcsnap-2016-09-12-17h42m15s84

І спостерігали звідти, як інші учасники продовжують мучитися.

vlcsnap-2016-09-12-17h48m02s219

Останнім етапом стало приготування страв з “кулінарної Біблії” – збірника рецептів французького шефа Поля Бокюза. З цим завданням краще за всіх впоралися Андрій і Катя.

vlcsnap-2016-09-12-17h51m25s176

Андрій приготував курку, яку Ектор Хіменес-Браво описав як ніжну і з хорошим балансом спецій.

vlcsnap-2016-09-12-17h55m08s134

Андрій зберігав зовнішній спокій, але в глибині душі хлопець радів.

vlcsnap-2016-09-12-17h55m37s174

Катя приготувала овочевий суп на курячому бульйоні. Тетяна Литвинова, спробувавши страву, сказала, що із задоволенням з’їла б її всю.

vlcsnap-2016-09-12-17h59m05s182

І разом з Тетяною, Миколою та Андрієм – Катя стала четвертим кухарем, що пройшов додатковий відбір.

vlcsnap-2016-09-12-18h03m12s84