Салат з раковими шийками від Катерини Великої

МастерШеф 6

Інгредієнти:

Ракові шийки 200 гр.

Половинка авокадо.

Помідор – 2 маленьких або 1 великий.

Рукола або будь-який ваш улюблений салат.

2 курячих яйця.

Для соусу:

Жовток 1 шт.

Пасти васабі 0,5 ч. ложки.

Олія оливкова (можна замінити соняшниковою) 4-5 ст. ложки.

Соєвий соус – 0,5 ч. ложки.

1 зубчик часнику.

10-20 гр. фети або бринзи.

Спосіб приготування

Ракові шийки відварюємо дві хвилини в солоній воді з кропом. Ріжемо помідори, авокадо і яйця, додаємо рукколу і заправляємо соусом.

Для соусу збиваємо курячий жовток з васабі і поступово додаємо оливкову олію. Продовжуючи збивати, додаємо фету, якщо вийшов дуже густий соус – можна додати ст. ложку води. Якщо лінь або немає часу робити соус, можна заправити салат хорошим майонезом.

А якщо і салат робити немає бажання, можна змішати майонез з кетчупом, додати ракові шийки (зварити їх все-таки доведеться, пробачте, вибачте), порізати авокадо. Все це викладаємо в келихи для мартіні. І ви – найкраща господиня за 5 хвилин. Манікюр цілий, чоловік ситий, життя вдалося!

Р.S. Ви завжди можете замінити ракові шийки креветками або слабосоленим лососем, і все одно отримаєте чудовий результат!Zbm55j9y6SE

Приємного апетиту!