Ольга Мартиновська розповіла, чому варто йти на кастинг «МастерШеф»

МастерШеф 6

Ця тендітна дівчина зуміла обійти всіх конкурентів в третьому сезоні кулінарного шоу і здобути перемогу. Але мало хто тоді знав, що на кастинг Ольга Мартиновська запізнилася, тим самим ледь не втратила шанс змінити своє майбутнє.

«Я довгий час жила і працювала у Франції, цікавилася кулінарією, спостерігала за роботою кухарів, – згадує Оля. – Але мені там було непросто. Мама постійно хвилювалася, говорила, що треба все це кинути, їхати в Україну, що вони з татом влаштують мене в якусь фірму і буду там працювати. Тільки ось душа моя все одно лежала до кулінарії… І тут я побачила кілька випусків шоу «МастерШеф» і подумала: «А може, все набагато простіше? Може, я стукаю в закриті двері в той час, як у мене щось може вийти на батьківщині? Може, «МастерШеф» – це те вікно, якого я просто не бачу?».

1389366806658Дівчина заповнила анкету, і в останній день напередодні предкастингу їй зателефонували батьки, щоб повідомити, що Олю там чекають.

«І я кидаю все, їду додому, готую якийсь рулет, збираю валізи і в страшному поспіху ледве встигаю на літак, квиток на який коштував мені в два рази дорожче, ніж звичайний, – посміхаючись, згадує Ольга. – Тато мене зустрічає, везе на кастинг, ми приїжджаємо під вечір і… запізнюємося. Але, слава Богу, мене зрозуміли, все-таки з Франції летіла. Сказали приходити на наступний день без черги. Виклала я свою страву, розповіла членам журі, як хочу на проект, адже пора визначитися, чи «туди» – до Франції, або «сюди» – в Україну. І полетіла назад у Францію. Далі були млосних 4 місяці очікування, потім – знову кастинг, який я пройшла успішно».

А вже через кілька місяців Ольга Мартиновська тримала в руках кубок переможця і путівку у французьку школу кулінарії.

Після повернення з Парижа Оля встигла попрацювати в команді Ектора Хіменес-Браво, кухарем одного з кращих ресторанів Києва, дала безліч майстер-класів, але доля все одно повернула її на «МастерШеф».

Оля теперь официально в команде Эктора

Оля є улюбленою переможницею учасників проекту, а все тому, що працює з ними – дівчина обіймає посаду фуд-продюсера.

C49A8072

Всім, хто хоче повторити її шлях, Ольга Мартиновська бажає головного – не боятися.

«Тому що страх – ваш головний конкурент і ворог, який може серйозно перешкодити, – запевняє переможниця. – Не бійтеся ні конкурсу, ні суддів, ні продуктів. Треба віддаватися повністю своїй страві, готувати, як в перший раз, включати свою фантазію, креатив, вкладати в приготування душу. По собі знаю, як спочатку панічний страх незнання і ще незрозуміло чого заважає творити».

Світлана Панкова

Анкету учасника ви можете заповнити прямо зараз: