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
Паста с морепродуктами от Екатерины Великой | МастерШеф
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Паста з морепродуктами за 15 хвилин від Катерини Великої

МастерШеф

Ця паста займає почесне друге місце в списку моїх улюблених паст. Перше ж посідає паста з козулею і білими грибами. Але зараз не сезон, тож, якщо ваш чоловік не мисливець, то будемо готувати пасту з морепродуктами. Чудовість цієї пасти полягає в тому, що інгредієнти можна довільно змінювати і виключати, все одно буде дуже смачно. Наприклад, креветки можна замінити свіжим лососем, гребінці – мідіями і т. д. І найголовніше, вам знадобиться всього лише 15 хвилин часу для приготування.w1KX74h6Ojc

Інгредієнти на дві порції

Паста 250 гр (підійде будь-яка, мені подобається тальятеллі або спагетті)
Вершки (жирність 30%) 200 гр
Чилі 1/2 шт.
Часник 3 зубчики
Імбир свіжий тертий – 1 чайна ложка
Петрушка 4 гілочки
Соєвий соус 1 ст. л.
Креветки 8 шт.
Гребінці 8 шт. Якщо маленькі – 16 шт.
Маленькі креветки 50 гр
Копчений лосось 50 гр
Ікра червона – 2 чайні ложки
Пармезан – за бажанням, італійці пармезан не додають в рибні спагетті, але кому як подобається.
Сіль і чорний перець за смаком.ObbWi294dbs

Спосіб приготування

Ставимо воду на вогонь для спагетті. Воду солимо і додаємо 2 столові ложки оливкової олії. Ріжемо дрібно чилі, часник, імбир і петрушку. Я зазвичай ставлю все на дошечці в тому порядку, в якому буду класти на сковороду, для зручності.Akd-hNvqgFo Соус до пасти готується 6 хвилин, тому, перед початком його приготування, подивіться час варіння пасти на упаковці і відніміть у розумі 2 хв. Мої макарони варяться 8 хв, тому я починаю їх варити одночасно з приготуванням соусу.

На розпечену сковорідку викладаємо великі креветки, через хвилину перевертаємо і додаємо гребінці, ще через хвилину їх перевертаємо і додаємо чилі, імбир і часник, потім додаємо маленькі креветки, лосось, вершки і петрушку, соєвий соус, сіль, перець і чекаємо, коли весь соус закипить. Pcm33nUxjEs JNol_QxBgtAЗа бажанням додаємо пармезан. Кладемо пасту в соус, перемішуємо і залишаємо на повільному вогні 2 хвилини. Якщо вам здається, що соусу мало, додайте пару ложок води, в якій варилася паста. Викладаємо пасту на тарілки (їх можна підігріти в духовці або в мікрохвильовій печі), зверху викладаємо червону ікру.

Смачного!Z-QjPhDMIdY