В учасниці почалася паніка через фобію повітряних кульок

МастерШеф 6

П’ятнадцятий тиждень на проекті «МастерШеф» почався з неприємного сюрпризу для кулінарів. Їм належало створити справжній витвір мистецтва з продукту, який ненавиділи майже всі учасники – шоколаду. Ектор Хіменес-Браво поставив перед кухарями страву, яка повністю складалася з шоколаду і була доповнена вишуканим кремом. «Це була ідеальна квітка, я завмер, коли її побачив», – поділився Женя Гергець.

44uu

Свого часу шоколадне випробування не витримали кращі кулінари-аматори минулих сезонів. Навіть одна з кращих кондитерів країни і переможець другого сезону «МастерШеф» Ліза Глинська не змогла впоратися зі складним завданням. «Ми сподіваємося, що ви зламаєте цю погану традицію і приготуєте нам справжній шедевр», – сказали судді. Вони дозволили учасникам приготувати варіацію на тему квітки і вибрати будь-яку солодку начинку.

Читайте також: Сергей Чибарь назвал участника «МастерШеф-5» хамом

У процесі приготування кулінари використовували підручні засоби, щоб виготовити шоколадні фігурки. Повітряні кульки, які надували учасники, стали причиною істерики Юлі Прокопенко. Виявилося, дівчина з дитинства дуже їх боїться. «Коли їх дмуть, я стаю контуженою. Я можу розплакатися, вдарити когось. Кульки для мене – це заборонена тема», – зізналася вона.

Як кулінари-аматори намагалися створити шедевр, дивіться тут: