PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Секрет кексу швидкого приготування від Івана Третяка

МастерШеф

shutterstock_206979595

Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• 4 яйця
• 200 г цукру
• 100 мл рафінованої олії
• 200 мл теплого молока  (Акційна ціна в MERTO 11,90 грн/1л)
• 10 г пекарського порошку
• 10 г ванільного цукру
• 350-400 г борошна

Button-METRO-card-32

Приготування:
1. Яйця перетираємо із звичайним і ванільним цукром.
2. Додаємо молоко, перемішуємо.
3. Потім виливаємо олію і висипаємо борошно з пекарським порошком.
4. Консистенція тіста повинна бути густою як сметана.
5. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.
Смачного!