PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Тілапія в паніровці з пармезаном від Мілана Котева

МастерШеф

тилапия

Всі продукти були придбані в МЕТRО

Інгредієнти:

• Філе тілапії – 2 шт.

• Пармезан – 50 гр.

• Паприка – 1 ст.л.

• Черемша – 2-3 гілочки

• Оливкова олія – 2 ст.л.

• Сіль

Button-METRO-card-32

Приготування:

1. Спочатку приготуємо паніровку. Натираємо дрібно пармезан. Також нарізаємо зелень. Тут це може бути черемша, петрушка, кінза, кріп – все, що завгодно в будь-яких поєднаннях.

2. Далі в широкій тарілці з бортиками змішуємо пармезан, зелень і паприку з сіллю. Звичайно, можна додати свої спеції, а частину паприки замінити гострим чилі.

3. Змастіть філе оливковою олією, а потім обваляйте в паніровці, щоразу добре придавлюючи рибу.

4. Викладайте готове філе на пергамент з деко і випікайте хвилин 10 при 180 градусах.

5. Готовій рибі потрібно трохи відпочити, щоб скоринка з пармезану добре застигла, а вже потім перекладайте на тарілки і подавайте.

Смачного!

тилапия