noad

Секрети крилець Буффало від Тетяни Литвинової

МастерШеф 6

C49A0187

Інгредієнти (Всі продукти були придбані в МЕТRО):

• 1200 г великих курячих крилець (приблизно 10 штук)

• 2 склянки кефіру або нежирного йогурту

• 2 ч.л. гострого соусу Чилі

• 5 зубчиків часнику, пропущених через прес

• 1 ч.л. солі

• 1/2 ч.л. меленого чорного перцю

Для соусу «Буффало»:

• 60 г вершкового масла

• 2 ст.л. коричневого цукру

• 2 ст.л. негострого томатного соусу

• сіль і мелений чорний перець за смаком

• гострий соус Табаско

Спосіб приготування:

ртрьо

1. Розрізаємо крильця по суглобу на дві частини.

3

2. У мисці змішуємо кефір або йогурт, соус Чилі, подрібнений часник, сіль, перець. Кладемо крильця в маринад і залишаємо мінімум на 2 години (я часто мариную за 6 годин до початку приготування страви).

4

3. Змастити дно чаші маслом.5

4. Струсіть з крилець маринад і покладіть їх в один ряд на деко, більш “красивою” стороною вгору.6

5. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.

6. Перевертаємо крильця один раз у середині процесу запікання.

7. В кінці переставляємо крильця під гриль на 3 хвилини, щоб вони зарум’янилися і були більше схожі на смажені.

7

8. Тим часом, поки запікаються крильця (розрахуйте час до кінця процесу), зробимо соус “Буффало”. Розтопити вершкове масло з цукром.

8

9. Після цього додайте часник і 3 ст.л. томатного соусу (якщо берете велику кількість гострого соусу, томатний соус можна не використовувати). Поступово додаємо гострий соус.

9

10. Куштуйте, доки суміш не стане потрібної вам гостроти. Додаємо часник, сіль, перець. Кип’ятити соус не потрібно.

10

11. Готові крильця кладемо в соус і перемішуємо.

11

12. Пам’ятайте: основні компоненти соусу “Буффало” – це розтоплене вершкове масло і гострий соус.

C49A0187