noad

Секрети приготування десерту крамбл із замороженими ягодами та морозивом

МастерШеф 6

shutterstock_308890982

Якщо ти хочеш приготувати десерт, але у тебе зовсім немає часу, аби заходитись із тістом – запікай ягідний крамбл. Цей смачний десерт не тільки простий у приготуванні, але й вельми апетитний. Крамбл подають гарячим, прикрашаючи його кулькою морозива.

Інгредієнти для салату (Всі продукти були придбані в МЕТRО):

• 500 г ягід;

• 2 ст. л. крохмалю

• 70 г цукру + 2 ст.л. цукру для присипки

• 150 г борошна

• 100 г вершкового масла (Акційна ціна від МЕTRO: 14,50 грн/200гр)

• 40 г горіхів і насіння

• 40 г вівсяних пластівців (Акційна ціна від МЕTRO: 7,10 грн/400гр)

• щіпка кориці 2 ст. л. цукрової пудри

• морозива 4-5 кульок (Акційна ціна від МЕTRO: 34,90 грн/700гр)

Button-METRO-card-32

Приготування:

1. Змастити керамічну або скляну форму вершковим маслом і присипати 2 ст.л. цукру.

2.Розморозьте ягоди, дайте стекти соку на ситі. Найкраще брати малину, ожину і полуницю. Розподіліть по формі для випічки і рівномірно присипте крохмалем через сито. Він вбере в себе зайву вологу з ягід.

3. Подрібніть ножем холодне вершкове масло, присипте борошном з сита до повного з’єднання, додайте горіхи, вівсяні пластівці, цукор і швидко замісить тісто. Воно повинно перетворитьсь на крихту. Розігрійте духовку до 170-175 ° C.

4. Посипте ягоди корицею, викладіть на них борошняну масу. Випікайте крамбл 20 або більше хвилин до рум’яної скоринки. В останні п’ять хвилин перемкніть на режим «Гриль» 200 градусів за бажанням.

5. Подаючи, прикрасьте крамбл цукровою пудрою, кулькою морозива і листочками м’яти.