Кулінарам дали 10 хвилин на приготування м’ясної страви

МастерШеф 6

На другому етапі командного конкурсу учасникам потрібно було приготувати свинину в беконі з картопляними слайсами, декорувавши це овочами і додавши соус з грибами і цибулею-шалот. На все це у них було дуже мало часу – 10 хвилин.

«Це просто жах! У фаст-фудах таке за 10 хвилин роблять, а тут за такий час треба створити шедевр», – обурилася капітан червоної команди Діана Бабошина.

Найбільшою складністю для учасників виявилося зуміти приготувати свинину за такий короткий час. Через це в команді Ангеліни Зарваницької розпочався справжній скандал. Ярослав Бреус був проти того, щоб м’ясо спочатку варилося, як пропонувала Ангеліна, але дівчина наполягла на своєму.

«З ким би він не був у команді, постійно починає сварка», – скаржилася Ангеліна.

Викликав на себе бурю негативних емоцій і Самвел, який спробував вкрасти у суперників бекон. Але його швидко викрили.

У команді червоних не було меж обуренню щодо впертості Тетяни Катериновської, яка геть відмовлялася підкорятися вказівкам капітана.

Як конфлікти всередині команд вплинули на результат, дивіться у відео: