Учасники готували наввипередки

МастерШеф 6

У першому випробуванні на 12-ку кулінарів-аматорів чекало серйозне випробування на швидкість. Вперше в цьому сезоні їх не обмежували в часі, але все-таки поквапитися варто було. Після того, як учасники зайшли на кухню, він побачили там 9 рядів столів. Тільки от з кожним рядом робочих поверхонь було все менше.

«Як піраміда якась, все звужується й звужується», – поділився враженнями Євген Полівода.

«Було видно, що у нас буде знову якийсь забіг», – додала Діана Бабошина.

Судді оголосили учасникам завдання. Сьогодні кулінарам-аматорам потрібно було готувати наввипередки.

«В останньому ряду – 13 поверхонь, тобто, для кожного з вас. На передостанньому – 9. Далі – менше. Той, хто буде працювати повільніше, просто не встигне зайняти робоче місце, і буде чекати, поки воно звільниться. І так до кінця», – підкреслив Микола Тищенко.

А готувати в 9 процесів учасникам належало страву французької кухні – «Форель Амандін».

«Це неймовірно вишукано і смачно», – запевнив учасників Ектор Хіменес-Браво.

Умови прості, результат теж очевидний – той, хто прийде до фінішу останнім, отримає чорний фартух.

«Але і ті, хто в гонитві за швидкістю забуде про якість страви, теж будуть у нього одягнені», – додав Ектор.

Як стартували учасники та хто вирвався вперед, дивіться у відео: