РЕЦЕПТ: Брауні з сиром та вишнями від Оксани Цуркан

МастерШеф 6

Брауні з сиром та вишнями

Інгредієнти:

Шоколад гіркий – 100 гр.

Масло вершкове – 120 гр.

Цукор – 150 гр.

Яйця – 4 шт.

Борошно пшеничне – 150 гр.

Розпушувач (без гірки) – 1 ч. л.

Сир (м’який) – 300 гр.

Ванільний цукор – 1 пакетик.

Вишня заморожена (без кісточок) – 400 гр.

Сіль – щіпка.

Спосіб приготування:

1. Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

2. 2 яйця та 50 грам цукру збити міксером, додати щіпку солі і ванільний цукор.

3. Для сирного крему: сир змішати з цукром і яйцями, що лишилися (2 шт.). Розтерти міксером до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, протерти його попередньо через сито.

4. У збиті з цукром яйця, додати охолоджений, розтоплений шоколад, потім розпушувач і борошно. Перемішати міксером на найнижчій швидкості.

5. У форму з високими бортами, змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі. Викладаємо половину сирної маси. Якщо вона густа і не розтікається – розрівняти лопаткою.

6. По сирної масі розподілити половину вишні. Потім знову вилити тісто, знову сирна маса, вишня і знову тісто. Тісто намагатися розподілити рівномірно. По верхньому шару, можна зробити розводи ножем або дерев’яною паличкою.

7. Випікати 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Готовність перевірити лучиною – вона повинна бути сухою. Остудити у формі.

Смачного!

Брауни с творогом и вишней

Брауни с творогом и вишней