Кулінари-аматори готували один для одного коктейлі з черв’яків

МастерШеф 6

У другому конкурсі кулінарам-аматорам належало випробувати свої смакові рецептори. Їх чекав вже добре знайомий всім конкурс «Блендер». «Сьогодні у вас буде вихідний, – порадувала учасників Тетяна Литвинова. – Ви не будете готувати. Ми взагалі не будемо давати вам завдань. Ви будете робити це один для одного».

Командам належало по черзі зайти в кімнату з продуктами і приготувати для своїх суперників пюре з декількох інгредієнтів. Іншій команді ж належить вгадати, з чого ж їхній «коктейль» складається.

«На першому етапі вам потрібно буде подрібнити 1 інгредієнт, на другому – 2, на третьому – 3, і так далі», – пояснив учасникам Ектор Хіменес-Браво.

Першою пішла команда Вікторії Кушнір (оскільки її страва стала кращою в попередньому конкурсі, вона і була обрана капітаном).

«Заходимо ми в цю кімнату, а там – і м’ясо, і баклажани і кабачки, і цибуля, і печінка, і черв’яки… Мммм, думаю, черв’яки. На них я і застиг. Вирішив, що цим ми і нагодуємо команду синіх», – згадує Женя Злобін.

Команда-конкурент, переборовши огиду, спробувала цю суміш. Для них не було складністю виявити, що це – зоофобуси. За вірну відповідь вони отримали 1 бал.

Потім у кімнату з блендером пішли учасники цієї команди. Вони вирішили схитрувати і обдурити учасників команди-конкурента.

Чи вдалося їм це? Дивіться у відео: