PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

РЕЦЕПТ: Кекс швидкого приготування від Івана Третяка

МастерШеф

Цей кекс я завжди печу для свого молодшого брата. Він його дуже любить. Сподіваюся, вам він теж дуже сподобається. А рецепт, насправді, дуже простий.

Інгредієнти:

4 яйця
200 гр цукру
100 мл рафінованої олії
200 мл теплого молока
10 гр порошку до печива
10 гр ванільного цукру
350-400 гр муки

Приготування:

Яйця перетираємо із звичайним та ванільним цукром, додаємо молоко, перемішуємо. Потім виливаємо олію і висипаємо борошно, яке перемішали з порошком до печива. Консистенція тіста має бути, як густа сметана. Випікаємо при 180 градусів 40 хвилин. Смачного!

Кекс от Ивана Третяка

Кекс від Івана Третяка