PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Ектор Хіменес-Браво з’їв качині яйця у кінської сечі

МастерШеф

У країнах Азії – Гонконгу, Малайзії та Сінгапурі – Ектор Хіменес-Браво не тільки відпочиває і ходить на екскурсії, але й з професійною цікавістю досліджує смакову палітру страв цього екзотичного регіону.

Відправившись у відпустку перед стартом зйомок нового сезону шоу «МастерШеф», Ектор Хіменес-Браво подорожує по Азії, де шукає нові смаки, поєднання, спеції, а також чаї (виявляється, є такі чаї, які в іншому кліматі розкриваються по-іншому).

Ектор їсть різну китайську кухню в Сінгапурі. Він навіть спробував місцевий делікатес: качині яйця, які довгий час вимочують у кінської сечі і розрізають навпіл – так вони стають коричневими.

Шеф-кухар також спробував ягоду Miracle Berry. Після неї будь-який кислий продукт здається солодким (лимон, оцет) – вона обманює рецептори. Ще Ектор спробував траву – листочок, який на смак ідентичний устриці.

уличная-еда-версия уличная-еда разрабатывает-блюдо национальный-малайский-десе WP_20140612_18_09_05_Pro WP_20140613_16_55_45_Pro WP_20140616_11_08_05_Pro WP_20140616_11_12_47_Pro WP_20140611_09_37_44_Pro 20140616_143102