PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Майстер-клас учасникам проекту проводила переможниця минулого сезону

МастерШеф

Вчора, 6 листопада, о 20:00 глядачі каналу СТБ побачили черговий випуск проекту «МастерШеф». Цього разу учасників чекало надскладне завдання, але організували його їм не судді, а відмінниця тієї самої школи кулінарії «Le Cordon Bleu» і переможниця минулого сезону Єлизавета Глинська. І головним критиком, звичайно ж, у цьому випробуванні належало бути їй.

Учасникам необхідно було уважно спостерігати за тим, як Ліза готує грушеву шарлотку. Цією стравою перевіряють здібності кухарів на першому занятті у кулінарній школі «Le Cordon Bleu». Потім їм належало в точності повторити всі процеси і представити суддям та Лізі точно таку ж страву.

Тільки от все виявилося не так просто, як думали учасники… Хто не впорався з процесами і «завалив» готування? Чия страва виявилася кращою? І чому в кінці випробування Сергій Чібаря змусили зняти свій білий фартух ?

Дивіться у відео нижче: