PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Кулінари-аматори готували найменші страви в історії проекту

МастерШеф

Другий конкурс вчорашнього випуску проекту «МастерШеф» полягав у наступному: учасники ставали за робочими поверхнями парами і готували страви, білет з назвою якого вони витягли. Сама за столом стояла лише Ірина Бактиая – в ​​нагороду за кращу страву в минулому конкурсі. І, як вона пізніше зрозуміла, ця нагорода була дуже до речі, адже всім іншим учасникам довелося ділити інгредієнти навпіл.

А ділити між собою те, чого і одному кулінарові мало – завдання надскладне. Як виявилося, продукти їх страв важать буквально кілька грам: столова ложка гречки, стільки ж борошна і сметани, три вишеньки і т.д.

Як учасники поділили мініатюрні інгредієнти, а також кому вдалося приготувати гідну мікростраву, дивіться прямо зараз: