Кулінари-аматори готували найменші страви в історії проекту

МастерШеф 6

Другий конкурс вчорашнього випуску проекту «МастерШеф» полягав у наступному: учасники ставали за робочими поверхнями парами і готували страви, білет з назвою якого вони витягли. Сама за столом стояла лише Ірина Бактиая – в ​​нагороду за кращу страву в минулому конкурсі. І, як вона пізніше зрозуміла, ця нагорода була дуже до речі, адже всім іншим учасникам довелося ділити інгредієнти навпіл.

А ділити між собою те, чого і одному кулінарові мало – завдання надскладне. Як виявилося, продукти їх страв важать буквально кілька грам: столова ложка гречки, стільки ж борошна і сметани, три вишеньки і т.д.

Як учасники поділили мініатюрні інгредієнти, а також кому вдалося приготувати гідну мікростраву, дивіться прямо зараз: