Учасники влаштували справжні кулінарні гонки

МастерШеф 6

Другий конкурс вчорашнього випуску кулінарного шоу «МастерШеф» виявився далеко не найпростішим, адже учасникам необхідно було поєднати два важливих елементи готування – швидкість і якість. Справа в тому, що цього разу на кухні була найбільша за всю історію четвертого сезону кількість робочих поверхонь. Але, звичайно ж, було одне «але». На кожному етапі готування їх кількість помітно зменшувалася.

Отже, той, хто виконав перший процес останнім, мав чекати, поки на другому процесі один з учасників закінчить і поступиться йому місцем. На останньому, 10- му етапі, який передбачав презентацію страви, стояло всього лише дві поверхні.

Дізнатися, хто виявився найбільш спритним, а хто прийшов до фінішу останнім, ви зможете, подивившись відео: