PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Кулінари-аматори нагодували один одного коктейлем з перцю чилі і кабачка

МастерШеф

Вчора, 30 жовтня, о 20:00 на телеканалі СТБ глядачі могли побачити черговий випуск кулінарного шоу «МастерШеф». Перший конкурс полягав у тому, що учасників розділили на дві команди, і оголосили, що готувати вони сьогодні… не будуть! Суть змагання полягала в тому, що кулінари повинні будуть в блендері зробити команді-супернику коктейль, ті ж у свою чергу повинні будуть відгадати інгредієнти.

А вони цього разу були далеко не найпростішими… Це і вже добре знайомий їм кактус, і кабачок, і перець чилі, і навіть таргани! Спочатку командам належало збити і відгадати один інгредієнт, потім – два, далі три, і, нарешті, чотири.

Дізнатися, які «коктейлі» учасники готували один для одного, і яка команда впоралася гірше, ви зможете, подивившись відео: