Смажений сибас з салатом

МастерШеф 6

У середу, 9 жовтня, на кухні проекту «Кулінарна дуель» зустрілися відомі співаки Санта Дімопулос та Макс Барських. Разом з іменитим шеф-кухарем Ектором Хіменес-Браво та ведучим Дмитром Танковичем вони готували смажений Сибас, вершкову кукурудзу та салат з беконом, рукколою та бебі томатами. У цій кулінарній сутичці перемогу здобула красуня Санта Дімопулос.
Ви хочете теж спробувати таку страву? Тоді записуйте необхідні інгредієнти та готуйте разом з нами!
Інгредієнти:
– 450гр сибаса, очищеного та нарізаного на шість порцій
– 2 кукурудзяних качана, очищених, качани зрізати
– 2 штуки копченого бекону, нарізаного на смужки для шпиговання
– 1 часникове стебло, тонко нарізаний кубиками
– 2 гілочки естрагону, нарізаного
– 7 горошин солодкого запашного гороху мангетот (ieronim), нарізаних
– 1/2 вершки жирністю 36-40%
– 1 столова ложка оливкової олії
– 1 столова ложка вершкового масла
– 1 невелика жменька дикої рукколи
– 10 дрібних помідорів, розрізаних навпіл
– 1/2 лимона
– 1 столова ложка лимонної оливкової олії
– сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
Засмажити бекон на сковорідці до хрусткої консистенції, додати в неї кукурудзу та стебло часнику. Потім додати в сковороду горох, і готувати до тих пір, поки кукурудза не почне набувати коричневий колір. Додати вершки та естрагон і випарувати до консистенції соусу. Заправити і поставити в сторону.
В іншій сковороді добре розігріти одну столову ложку оливкової олії. Нагріти олію до легкого диму.
Заправити рибу з двох боків сіллю, та підрум’янити рибу з боку шкурки до золотистої скоринки. Поставити в духовку при температурі 200 С. Потім дістати рибу з духовки та додати в рибу вершкового масла.
Регулярно заливати рибу вершковим маслом під час смаження.
Облийте томати та рукколу лимонним соком, оливковою олією, і заправте сіллю та перцем за смаком.