Тетяна Стребкова та Надія Воронцова розсварилися через Шона Коннері?

МастерШеф 6

Зовсім скоро на телеекрани знову вийде улюблена мільйонами глядачів України кулінарна програма «МастерШеф», в якій вже нові учасники зійдуться в кулінарних баталіях та боротимуться за звання кращого кулінара-аматора третього сезону шоу. Не менш яскравими обіцяють бути і нові змагання наших зіркових гостей у пост-шоу проекту. Нагадаємо, що за два сезони в гостях у Ектора Хіменес-Браво та Дмитра Танковича побувало чимало відомих представників шоу-бізнесу, які продемонстрували свої вміння на кухні: артисти Артем Лоїк та Павло Зібров, ведуча та експерт проекту «Все буде добре» Надія Матвєєва та Рома Мідний, співаки Володимир Гришко та Олег Кензов.
Сьогодні пропонуємо вам згадати кулінарний поєдинок гостей 12-го випуску другого сезону проекту – учасниць першого сезону романтичного шоу «Холостяк» Тетяни Стребкової та Надії Воронцової. Ледве переступивши поріг, Надія зізналася Дмитру Танкович, що обожнює проводити час на кухні:
«Так, я дуже люблю готувати. Це у нас сімейна риса. Моя мама входила до трійки кращих кондитерів України».

IMG_0733.jpg
А от Тетяна Стребкова, яка знайома багатьом не тільки із шоу «Холостяк», а й із першому сезону «МастерШеф», де вона увійшла до 20-ки кращих кулінарів-аматорів України, зробила вельми несподіване зізнання:
«Мій кулінарний досвід розгубився. (Посміхається). Готувати не люблю – це я зрозуміла остаточно. Більше люблю, коли хтось готує мені».

IMG_0131.jpg
Цього разу Ектор Хіменес-Браво запропонував чарівним дамам спробувати приготувати «Обсмажену яловичу вирізку Тендерлойн з грибним пюре та заправкою з нирок і бекону». Іменитий шеф-кухар пригощав цією стравою відомого шотландського актора та продюсера Шона Коннері:
«Ця страва має багато компонентів. У неї входить смажена яловича вирізка Тендерлойн, яку ми замаринуем у часнику, обсмажимо на пательні та приготуємо в духовці. Ще один компонент – це суміш білих грибів, які ми замочимо в яловичому бульйоні. Також потрібно буде приготувати заправку з нирок та бекону. І наостанок, для прикраси ми зробимо заправку-салат, до складу якої входить цибуля-порей та петрушка».

IMG_0059.jpg
Дівчата з ентузіазмом взялися готувати і з задоволенням відповідали на питання допитливого Дмитра Танковича, який раз у раз намагався довідатися у них про події, що відбулися в їх житті за останній час. Також суперниці не втрачали моменту підколоти одне одного. Наприклад, Надія, порадила конкурентці більше мовчати і слухати …
Що відповіла Тетяна Стребкова графині Надії Воронцовій? Які зізнання зробили дівчата в студії пост-шоу проекту «МастерШеф»? Як впоралися з поставленими завданнями, і хто ж з них здобув перемогу? Дивіться у нашому відео. А також приготуйте папір та ручку, щоб записати докладний рецепт приготування ексклюзивної страви від іменитого шеф-кухаря Ектора Хіменес-Браво.