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
Що спільного в Олега Кензова та зірки серіалу «Багаті теж плачуть»? | МастерШеф
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Що спільного в Олега Кензова та зірки серіалу «Багаті теж плачуть»?

МастерШеф

Вже цієї осені в ефірі каналу СТБ стартує третій сезон проекту «МастерШеф». Це кулінарне реаліті-шоу, в якому змагаються кухарі-аматори, не залишило байдужим і наших знаменитостей. Багато українських артистів і телезірок взяли участь у пост-шоу проекту, де під опікою досвідченого Ектора Хіменес-Браво і веселого Дмитра Танковича билися у кулінарних змаганнях.

Так, у першому випуску пост-шоу другого сезону в студію завітали оперний співак Володимир Гришко та репер, зірка шоу «Х-фактор-2» Олег Кензов. А оцінювали кулінарні здібності артистів учасники шоу «МастерШеф» Світлана Шептуха, Ганна Тарасенко та Ігор Місевич.

«Я від імені всіх хіп-хоперів кидаю кулінарний виклик Київської консерваторії»
, – гордо заявив репер перед початком поєдинку. Але коли Олег почув, яку страву потрібно буде приготувати, його самовпевненість миттєво згасла. Що ж так налякало артиста?

Як виявилося, всесвітньо відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво вирішив не щадити артистів і запропонував приготувати страву, яку він подавав у Бостоні до столу відомої мексиканської актриси Вероніки Кастро. Називається вона «Яблуко з карамельним соусом всередині зі шматочками свинячої грудки».

IMG_5916.JPG

Для того, щоб приготувати цю смакоту, спершу потрібно запекти яблуко, а потім вже начинити його свинячою грудкою. М’ясо готується з перцем халапеньо, імбирем, невеликою кількістю цибулі і цукру. Подають страву з карамельним соусом і карамелізованими в коричневому цукрі волоськими горіхами.

Звучить непросто, але цікаво! Так що до приготування страв вокалісти приступили з азартом. Словесні баталії супроводжувалися взаємними колючими жартами та іронією. Володимир Гришко ніяк не міг прийняти, що йому, великому оперному артистові, доводитися стояти на одній кухні з молодим починаючим репером.

«В опері співати – це привілей обраних, – зазначив маестро. – Це покликання всієї душі. А естраду зараз співають усі, кому не лінь. Я б сказав, мукають ».

Владимир Гришко

Такої грубості Олег Кензов стерпіти не міг і відповів Володимиру так:

«А мені здається, що оперні співаки обмежені. Вважаю, що оперним виконавцем бути легше, потрібно бути універсалом».

IMG_5791.JPG

І тут Володимир Гришко запропонував заспівати. Так би мовити, хто кого. І вибрав для Олега знамениту дитячу пісеньку «В лесу родилась елочка».

Як Кензов впорався з цим завданням? Чому до нього на підмогу вирішив прийти Дмитро Танкович? Чи вдалася вокальна дуель артистів? Що здивувало суддів і самого Ектора Хіменес-Браво? А також більш докладний рецепт приготування страви, ви можете дізнатися, подивившись наше відео: