Стань учасником третього сезону «МастерШеф» (ОНОВЛЕНО)

МастерШеф 6

Ви любите та
вмієте готувати, але не маєте спеціальної світи? Мрієте попрацювати зі знаними
шеф-кухарями і продемонструвати свої кулінарні навички та хист? Приходьте на
кастинг третього сезону популярного кулінарного проекту «МастерШеф», і у вас
буде така нагода.

Для того щоб
стати учасником шоу, необхідно заповнити
 АНКЕТУ!

Кастинг проекту «МастерШеф-3» відбудуться:


16 лютогоДніпропетровськМіський палац дітей та юнацтва, Вул. Набережна Перемоги, 5

16-17 лютогоДонецьк, ПК ім. Пушкіна (вул. Жовтня, 10).

16-17 лютогоЛьвів, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. А. Вахнянина, 29).

16-17 лютогоОдеса, Палац культури ОНПУ (просп. Т. Шевченка, 1А).

17 лютогоХарківДитяча школа мистецтв №3, Вул. Харківська Набережна, 4


Головною метою
проекту є вибір із тисяч претендентів всього 20 достойних кухарів-любителів,
котрі протягом кількох місяців змагатимуться за звання третього МастерШефа
України.

Кастинг пройде
той конкурсант, чия страва прийдеться до смаку суддям  – визнаним фахівцям кулінарної справи.

Саме суддям
належить випробувати та перевірити учасників шоу – не лише на майстерність, але
і на кмітливість, витримку, стресостійкість, дисциплінованість та вміння
працювати в команді. Ці якості, необхідні в роботі шеф-кухаря, судді
визначатимуть у процесі виконання учасниками спеціальних завдань. Ті, хто
пройдуть випробування, зможуть перейти до наступного етапу. Найслабші учасники
назавжди покидають проект. Так, шляхом відбору, у шоу має залишитись лише одна
людина.

У проекті можуть
брати участь чоловіки й жінки віком від 18 років, котрі люблять і вміють
готувати, але не працюють за фахом шеф-кухаря і не мають спеціальної освіти.
Протягом кількох тижнів вони змагатимуться між собою за звання найкращого
кухаря України та головний грошовий приз.

Номер гарячої
лінії
– 0 800 508 777

———————————————

«МастерШеф» – масштабне кулінарне реаліті-шоу, у котрому 20
найдостойніших кухарів-любителів, відібраних для участі в шоу,змагаються за
звання найкращого шеф-кухаря України і грошову винагороду в 500 000 гривень. Також переможець
проекту отримує можливість навчання в найкращій кулінарній школі Парижу
Le Cordon Bleu.