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
Святкові перепела «Мама Браво» | МастерШеф
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Святкові перепела «Мама Браво»

МастерШеф

Вишукана страва у передноворічний вечір від Ектора Хіменес-Браво. До уваги рецепт, за яким можна порадувати своїх коханих і близьких людей на вечір перед великим святом. І так, список інгредієнтів:

Перепела

• 6 ст. ложок оливкової
олії

• 4 великих перепела

• 200 мл. солодкого
білого вина

120 г. сушеної журавлини

• 40 червоних виноградин

• 8 скибочок панчетти
(можна замінити тонко нарізаним беконом)

• 300 мл. курячого
бульйону

Начинка

• 1 зубок часнику

150 г. грибів скибочками

125 г. цибулі, нарізаної

• 1 лимон – цедра терта

• 8 паростків свіжого
чебрецю

80 г. рису довгозернистого

• 700 мл. бульйону
курячого

100 г. масла

250 г. печінки курячої,
очищеної

• 6 скибочок панчетти

• 3 ст. ложки оливкової олії

ppiiiii

Спосіб приготування:

Щоб приготувати начинку,
нарізати 6 скибочок панчетти на дрібні шматочки. На сковорідці розігріти 3 ст.
ложки масла рослинного. Додати панчетту і обсмажувати до світлого кольору.
Додати часник, гриби, цибулю, цедру лимона і чебрець.

Добре прожарити,
перемішувати, потім додати рис. Добре перемішати і додати 700 мл. курячого
бульйону і 50 г.
масла. Накрити кришкою або фольгою. Зменшити вогонь і томити на повільному
вогні 15 хвилин.

Зняти з вогню і дати
відстоятися. Висипати рис на деко і швидко остудити.

Очистити сковороду, потім
розігріти решту масла. Коли олія почне пінитися, обсмажити очищену печінку
близько 2 хвилин, потім викласти на дошку і нарізати дрібно. Додати в рис, який охолоджується.

Розігріти духовку до 200 С.

Коли рис досяг кімнатної
температури, начинити перепелів начинкою і закрити отвір 2 коктейльними
паличками. Загорнути 2 скибочки панчетти навколо кожної тушки.

Викласти тушки птахів на
деко для обжарювання і залити 6 ст. ложок оливкової олії зверху. Готувати 10
хвилин, потім долити білого вина в деко і залишити готуватися ще на 15 хвилин.

Зняти з вогню і викласти
на блюдо. Накрити фольгою і тримати теплим.

Додати бульйон, що
залишився на деко для обжарювання з журавлиною і виноградом. Томити на
повільному вогні, поки соки не стануть світлопрозорою консистенцією.

Для подачі викласти перепелів на велике блюдо. Викласти
ложкою соки і фрукти зверху, подавати відразу.