Кращі кулінари-аматори «МастерШеф-2» готували для батьків суддів

МастерШеф 6

19 грудня в ефір
вийшов черговий випуск кулінарного проекту «МастерШеф-2», в якому п’ять
кухарів-аматорів змагалися за можливість опинитися серед фіналістів другого
сезону кулінарного шоу. Учасників чекали нелегкі випробування, які їм
приготували судді – іменитий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, ресторатор Микола
Тищенко, а також телеведуча і великий гурман Жанна Бадоєва.

Нагадаємо, що в кожній програмі учасники повинні успішно
пройти три конкурси. За підсумками минулих змагань визначаються претенденти,
які не впоралися із завданнями. Саме вони борються в останньому кулінарному
двобої під назвою «Битва чорних фартухів». Той учасник, який не впорався з
поставленим завданням, залишає проект назавжди.

IMG_3466

Цього тижня фіналістам другого сезону кулінарного шоу
«МастерШеф» довелося пройти чотири нелегких випробування. Які приготували їм
судді. Кулінарів чекали нові правила і нові перевірки.

IMG_3322

IMG_3159

IMG_3220

IMG_3371

Наприклад, в одному з конкурсів учасники познайомилися з
батьками суддів. Їхнім завданням було приготувати ті страви, які замовили у них
найближчі люди для членів журі. Дане завдання виявилося непростим, але кулінари
з гідністю впоралися з ним.

IMG_3078

IMG_3476

IMG_3554

IMG_3556

IMG_3562

За підсумками випробувань найслабкішими кулінарами цього
тижня судді назвали Олександра
Бєлодєда
та Іванну Мироненко.

IMG_4768

IMG_5098

Хто ж виявиться найздібнішим
і отримає грошову винагороду в розмірі 500 000 гривень, а також можливість
навчання в кращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu, дивіться наступної
середи, 26 грудня, о 20:00 на телеканалі СТБ.

———————————–

«МастерШеф» –
масштабне кулінарне реаліті-шоу, в якому 20 найбільш гідних кухарів-аматорів,
відібраних для участі, змагаються за звання кращого шеф-кухаря України та
грошову винагороду в 500 000 гривень. Також переможець проекту отримує можливість
навчання в кращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.