Щоб залишитися на проекті «МастерШеф-2», учасники готові на все

МастерШеф 6

7 листопада 12 кухарів-аматорів змагалися за звання найкращого шеф-кухаря
країни, грошову винагорода в 500 000 гривень і можливість навчання в найкращій
кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu. Судді проекту – славетний шеф-кухар
Ектор Хіменес-Браво, ресторатор Микола Тищенко, а також телеведуча і великий
гурман Жанна Бадоєва – приготували учасникам нелегкі кулінарні випробування,
які вони мають здолати на шляху до перемоги.

Нагадаємо, що в кожній програмі учасники мають
успішно пройти три конкурси. За підсумками минулих змагань визначаються
претенденти, які не впоралися із завданнями. Саме вони борються в останньому
кулінарному двобої за назвою «Битва чорних фартухів». Той учасник, який не
впорався з поставленим завданням, залишає проект назавжди.

Щовипуску учасників дедалі меншає, а
завдання складнішають. Цього разу в конкурсі
«коробка-загадка»
за фотографією кулінарам необхідно було відгадати й точно
відтворити шатобріан, политий шоколадним соусом. Усі кухарі визначили, що на
фото зображене м’ясо, а із чого приготовано жовтий шар, який міститься під
м’ясом, вгадати так нікому й не вдалося. Чорні фартухи за результатами цього
змагання отримали
Віталія Іващенко, Іванна Мироненко і Таня Немеровець.

У другому
випробуванні
учасникам необхідно було відгадати 7 компонентів японського
супу чаван-муши. Нагадаємо, що за підсумками минулих програм найслабшим кулінаром
схожих конкурсів завжди був
Геннадій Цяук, але цього разу він шокував усіх, показавши не
найгірший результат. А от чорний фартух у цьому змаганні дістався
Аллі Ковальчук.

А у
третьому випробуванні
учасники вирушили годувати відвідувачів зоопарку
десертами. Але їм необхідно було не просто нагодувати всіх бажаючих, а продати
якнайбільше солодкого. Переможцем конкурсу стала «червона» команда, а от
«синім» довелося вирішити, хто ж із них надягне чорний фартух. Шляхом
голосування кулінари вирішили, що за своє місце на проекті цього разу боротиметься
їхній капітан
Геннадій Цяук.

У «Битві
чорних фартухів»
найслабшим кулінарам цього тижня необхідно було голіруч
піймати в басейні рибу, а потім приготувати її.
Віталії Іващенко дісталися в’юни, Іванні Мироненко – раки, Аллі Ковальчук – стерлядь, Тані Немеровець – форель, а Геннадію Цяуку – короп. Незважаючи на складності цього конкурсу,
всім п’ятьом учасникам удалося впоратися із завданням, і судді вирішили, що цього
тижня ніхто не залишить проект.

Цей тиждень закінчився для учасників удало, але вже незабаром на них
чекають нові нелегкі випробування. Уже 14 листопада, о 20:00 телеглядачі знову
спостерігатимуть за успіхами й падіннями найкращих кулінарів проекту «МастерШеф-2».
Не пропустіть!