«Серед моїх фанаток – Ані Лорак, Маша Єфросиніна, Оксана Марченко, Опра та мама», – Сергій Притула

МастерШеф 6

Одразу після шоу «МастерШеф» в ефір виходить пост-шоу проекту, де два відомих герої змагаються у своїх кулінарних здібностях. Цього разу виявляли майстерність кухарів обличчя «Нового каналу», під веселі жарти й запальний сміх яких тривалий час прокидалася вся країна – Олександр Педан і Сергій Притула. Під час програми хлопці розповіли глядачам про свої кулінарні смаки, які відомі люди є їхніми фанатами, а також обговорили питання конкуренції між ними.

Телеведучим потрібно було під контролем і опікою ведучих пост-шоу Дмитра Танковича й Ектора Хіменеса Браво приготувати курку, яка подається з кавуном і заправкою з перцю чилі та рибного соусу. Про цю страву Ектор дізнався, відвідуючи один з ресторанів на Мальдівських островах, де його замовив син короля Таїланду. Суддями, які вирішують, чия страва буде краща, стали учасники поточного сезону проекту.

IMG_5071

Олександр і Сергій були в чудовому настрої, постійно жартували одне над одним. А щойно почалася зйомка, хлопці спробували привітатися із присутніми іспанською, рідною мовою Ектора, і навіть намагалися всю програму говорити якісь фрази цією мовою.

IMG_4993

Під час готування Сергій постійно жартував і веселився, не особливо зважаючи на сам процес приготування. Олександр же до завдання підійшов відповідальніше: уважно слухав поради ведучих і суддів, та ще й устигав не відставати в дотепності від свого колеги.

IMG_5026

На запитання Дмитра Танковича, як добре хлопці вміють готувати, Сергій Притула відповів: «Якщо один з нас готує чудово, (натякаючи на себе – ред.), а другий взагалі не вміє, то в середньому виходить нормально!» Хоча ведучий пост-шоу іншої думки про кулінарні таланти. «Те, що робить Сергій, інакше як знущанням над куркою назвати не можна», – зазначив Дмитро Танкович.

IMG_4977

Розповіли хлопці й про свої кулінарні смаки. Сергій здивував усіх, сказавши, що не їсть яйця ні в якому вигляді з 5 років. А також сметану, сир, оселедець, холодець, сало – словом, усе те, що так люблять їсти українці. Його колега виявився менш вибагливим, хоча зазначив, що намагається вживати менше м’яса, замість нього надаючи перевагу рибі.

IMG_5028

На запитання Дмитра, чи є між хлопцями конкуренція, Олександр із усмішкою поточнив, що іноді трапляється: «Наприклад – хто дотепніший. А перемагає в суперечці той, у кого мікрофон».

Притула на це питання має іншу думку. «Чи є конкуренція між компаніями «Mercedes-Benz» і «АвтоЗАЗ»? Так само не може бути й конкуренції між нами», – без сором’язливості заявив Сергій, явно асоціюючи себе з першою компанією. – У війні за фанаток безумовний лідер – Сашко. Дослідження показали, що він обходить мене на 75% серед дівчат віком від 2-х місяців. Моїх же фанаток можна порахувати по пальцях – Ані Лорак, Маша Єфросиніна, Оксана Марченко, Опра та мама. Але мама – наполовину: то хвалить, то сварить».

IMG_5023

Під час приготування хлопці не забували давати одне одному «цінні» поради:

«Сергію, ти, як відомий перфекціоніст, коли закладатимеш курку в духовку, дивися не заклади нікуди квартиру та машину», – жартував Педан.

«Сашку, після нарізки цибулі обов’язково потри очі руками – дуже добре омолоджує», – парирував Сергій.

 IMG_5058

Чи змогли відомі телеведучі повторити страву Ектора Хіменеса-Браво й хто переможе в кулінарному двобої, а не словесному, до якого звикли Сергій і Олександр – ви дізнаєтеся в найближчому випуску пост-шоу «МастерШеф».

Дивіться кулінарне шоу «МастерШеф» щосереди, о 20:00.

Нагадаємо, що за форматом шоу 20 найгідніших кухарів-аматорів протягом кількох місяців змагаються за звання найкращого шеф-кухаря України, приз у 500 000 гривень і можливість навчання в найкращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.