Выбираем полезную курицу. 3 уникальных секрета

МастерШеф

Салат «Цезар» — один з найвідоміших у світі салатів. Нема такої господині, яка б хоч раз в житті не готувала «Цезар». Популярність цієї американської страви пояснюється її універсальністю: салат дуже легко адаптувати практично під будь-яку місцеву кухню – просто замінивши в рецепті деякі інгредієнти. Пропонуємо особливо не мудрувати, а приготувати «Цезар» за старою доброю традицією – з куриною грудкою, салатом ромен та соусом з анчоусами. Рецепт від відомого кулінарного експерта Тетяни Литвинової.

 

 

Спосіб приготування:

1. Готуємо заправку: до сиру додаємо анчоуси, гірчицю, часник та лимонний сік.

2. Змішуємо всі інгредієнти в блендері, водночас вливаючи тоненькою струйкою олівкову олію.

3. Готуємо крутони: на розігрітій олії протягом 30 секунд обсмажуємо спеції та подрібнений часник.

4. Засипаємо в сковорідку хліб, порізаний шматочками1,5х1,5 см та добре перемішуємо.

5. Викладаємо грінки на деко та підсушуємо їх 15 хвилин у духовці, розігрітій до 160 С. Перемішуємо 2-3 рази.

6. Готуємо салат: готове філе курки ріжемо на довгі смужки.

7. Миску, в якій будемо змішувати компоненти салату, злегка змащуємо олією та натираємо часником.

8. До листя салату додаємо курку, тертий пармезан та 3/4 соусу.

9. Все добре перемішуємо, досолюємо за смаком.