Узнай секрет сочного стейка, как в ресторане. Это должен знать каждый!

МастерШеф

Карпаччо – страва з тонко нарізаних шматочків сирого м’яса, приправлених оливковою олією з оцтом і / або лимонним соком. Традиційно подається як холодна страва або закуска.

 

Спосіб приготування: 

1. Нарізаємо підморожене м’ясо дуже тонкими скибочками.

2. Робимо заправку: в мисці змішуємо дрібно нарізану цибулю з олією.

3. Додаємо гірчицю.

4. Вливаємо сік лайма і бальзамічний оцет. Ретельно перемішуємо.

5. М’ясні скибочки викладаємо на тарілку, приправляємо їх свіжомеленим перцем, сіллю і поливаємо заправкою. Посипаємо каперсами і тертим пармезаном.

Секрет: якщо ви хочете підготуватися заздалегідь, покладіть тарілки з карпаччо в холодильник, а заправку і все інше додайте перед подачею.

 

 

Обираємо корисну курку. 3 унікальних секрети


Секрет ідеального чізкейка розкрито! Ви зобов’язані його дізнатись!


Как выбрать безопасные и качественные овощи?


Идеальный завтрак для любимого!