Секрет идеального чизкейка раскрыт. Вы обязаны его узнать!

МастерШеф

Дуже смачний чізкейк з осінньою ноткою гарбуза і фантастичною солоною карамеллю. Солоні нотки збагачують солодкуватість карамелі та підкреслюють ніжний маслянистий смак пирога. Чізкейк дуже ситний, тому для задоволення потреби в солодкому, буде достатньо зовсім маленького шматочка. Можна розбавити смак маскарпоне і додати в чізкейк трохи некислого сиру або сиру «Філадельфія».

Спосіб приготування:
1. Печиво з горіхами подрібнюємо в чаші блендера в крихту
2.Додаємо в суміш розм’якшене вершкове масло і перемішуємо до отримання однорідної консистенції.
3.Готову масу викладаємо у форму для випічки і щільно утрамбовуємо ложкою. Розміщуємо форму з коржем в холодильнику.
4. У мисці злегка збиваємо вершковий сир з цукровою пудрою до отримання однорідної маси.
Порада: бажано використовувати вершковий сир кімнатної температури, так як при збиванні холодного сиру утворюються грудочки.
5. Додаємо в суміш корицю, ванільний екстракт і гарбузове пюре. Перемішуємо до однорідності.
6. Далі по одному додаємо яйця, щоразу добре перемішуючи
7. Викладаємо начинку на корж, загортаємо форму в два шари харчової фольги і поміщаємо в глибоке деко
8. Наливаємо в деко теплу воду і випікаємо чізкейк в розігрітій до 170 градусів духовці 50-60 хвилин.
Примітка: у готового чізкейку буде злегка тремтіти серединка.
9. Чізкейк дістаємо з духовки, відокремлюємо ножем край чізкейку і від стінок форми і охолоджуємо до кімнатної температури. Обертаємо форму харчовою плівкою і відправляємо чізкейк в холодильник на 3-4 години
10. Готовий чізкейк поливаємо карамельним соусом.