PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Рыба, которую захотят кушать дети. Уникальный совет от Татьяны Литвиновой!

МастерШеф

Страва іспанської кухні, перевірений рецепт іменитого шеф-кухаря Гордона Рамзі. Ця страва добра тим, що її можна приготувати заздалегідь, а потім ефектно здивувати гостей.

Спосіб приготування: 

1. Закладаємо в черевну порожнину риби  шматочки лимону і насіння фенхелю.

2. Сіль змішуємо з водою так, щоб їй можна було надати форму.

3. На деко викладаємо сіль, зверху кладемо рибу і накриваємо сіллю, що залишилась, формуючи соляний панцир.

4. Розміщуємо рибу в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

5. Готуємо фенхель: відрізаємо стебла і кореневу частину, нарізаємо фенхель соломкою.

6. Розігріваємо в пательні оливкову олію і обсмажуємо у ній фенхель до золотистої скоринки. В У кінці додаємо подрібнений часник і чебрець.

7. Кладемо вершкове масло.

8. Вливаємо вино і тушкуємо до м’якості.

9. Розтираємо в ступці мигдальні горіхи з перцем і морською сіллю.

10. Розбиваємо соляний панцир і дістаємо рибу.

11. Подаємо дорадо з фенхелем, посипаним горіхами і рубаною зеленню