PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Паста, от которой не поправляются! Секреты Татьяны Литвиновой

МастерШеф

 

Спосіб приготування: 

1. До підсоленої води додаємо кілька столових ложок оливкової олії і відварюємо спагеті протягом 7 хвилин. Далі відкидаємо спагеті на друшляк і ретельно промиваємо під холодною проточною водою.

2. У каструлі з товстим дном кілька хвилин обсмажуємо на оливковій олії дрібно нарізані анчоуси і часник.

3. Додаємо заздалегідь промиті мідії і обсмажуємо протягом 30 секунд.

4. Вливаємо біле вино і випаровуємо половину його обсягу.

5. Додаємо нарізаний соломкою гострий перець (без насіння) і помідори черрі.

6. До суміші додайте нарізану зелень і подрібнені у блендері томати у власному соку.

7. Додаємо каперси.

8. Додаємо нарізані кубиком морські гребінці та тигрові креветки (не забудьте їх очистити від панцира і видалити чорну жилку зі спинки). Тушкуємо протягом 30 секунд.

9. Солимо, перчимо і регулюємо смак невеликою кількістю цукру.

10. Додаємо спагеті, перемішуємо і готуємо на маленькому вогні ще 1-2 хвилини.