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
Не дайте себя обмануть! Как определить свежесть рыбы в супермаркете? | МастерШеф

Не дайте себя обмануть! Как определить свежесть рыбы в супермаркете?

МастерШеф

Подається з пюре з зеленого горошку, соусом сабайон і цибулею порей у фритюрі.

1. Відокремити філе сібаса.

2. Посолити, поперчити, змастити оливковою олією.

3. Викласти на фольгу, шкіркою вгору на розмарин.

4. Краї фольги щільно загорнути. Запікати в добре розігрітій духовці 15 хв.

5. Тим часом пробланшуйте зелений горошок 2 хв у киплячій воді та одразу обдайте холодною водою для того, щоб зберегти яскраво-зелений колір.

6. У чашу блендера викладіть горошок, посоліть часниковою сіллю і налийте туди ж вершки. Подрібніть.

7. Нагрійте рослинне масло. Наріжте блідо зелену частину цибулі порей півкільцями товщиною 0,5 мм, присипте крохмалем

8. Опустіть на 2 хв у киплячу олію в ситі. Коли воно досягне золотистого кольору, викладіть його на серветку

9. Приготування соусу: Поставте воду для парової бані. В окремій мисці розтерти жовтки, цукор, цедру лимона.

10. Поставити на вогонь і підливайте столове вино 1 / 2ст, а потім 1/4 склянки кип’яченої води з лимонним соком.

11.Готуйте на паровій бані, постійно збивайте соус вінчиком, поки він не загустіє і не перетвориться на піну. Також його можна подавати до овочевих пудингів, цвітній капусті, артишоку і спаржі. (на жаль він не зберігається, тому подавати його треба відразу після приготування)

12. Готуємо страву до подачі:
Викладіть пюре через кулінарне кільце, на нього викладіть філе риби, так щоб хвостик був на пюре. Цибулю порей смажену у фритюрі викладіть гіркою зверху на рибу. Поруч налийте соус


Накормить большую компанию одним блюдом. Секреты Татьяны Литвиновой


Идеальный сочный стейк с золотистой корочкой! Секрет выбора мяса, о котором вы никогда не слышали!


3 секрета приготовления нежного мяса кролика. Рождественские советы Татьяны Литвиновой.


3 секрета приготовления нежного мяса кролика. Рождественские советы Татьяны Литвиновой.