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
Идеальный завтрак для любимого! Секреты Татьяны Литвиновой | МастерШеф

Идеальный завтрак для любимого! Секреты Татьяны Литвиновой

МастерШеф

Рієт – дуже важливий і легендарний елемент французької культури. У Франції є навіть «братство лицарів Рієт» і щорічний фестиваль Рієт (проходить в місті Мамер).

Переважно, Рієт вживається намазаним на хліб. Краще – на хрусткий багет.

 

Спосіб приготування: 

1. Почнемо з приправи. Це стебла петрушки та чебрецю, лавровий лист, кілька горошин чорного перцю, пара зубчиків часнику. Його можна не чистити, а тільки злегка придавити ножем. Починаємо приготування м’яса.

2. Знадобляться різні шматки м’яса на ваш смак. Один з них з прошарками жиру: він готується довше, але необхідний для соковитості паштету. Філе для цього рецепту не підходить, тому візьміть недороге жорстке м’ясо. Наріжте його невеликими шматочками і перекладіть в каструлю з товстими стінками, до приправ. Щоб приготувати соковитий паштет, вам також знадобиться грудинка. У ній мало м’яса і досить жирових прошарків. Без такого шматка не обійтися, адже паштет буде сухим, і ви не зможете намазати його на смачну булочку. Наріжте також невеликими кубиками. Крім цього, знадобиться м’ясо на кістці. Воно додасть паштету м’ясного аромату і потрібної текстури. Не дивлячись на те, що шматки різні, всі вони слугують одній меті. Жорстке – дасть паштету щільність, а жирне – вологу, соковитість і еластичність.

3. У каструлю з м’ясом додайте біле сухе вино. Підійде будь яке недороге. Приправте крупною сіллю і дрібкою червоного перцю для гостроти. Накрийте кришкою і поставте в духовку на 3 години за температури 160 градусів за Цельсієм.

4. Після цього м’ясо стане дуже м’яким і розсипчастим. Злийте через сито соус, що утворився – він знадобиться пізніше.

5. А тепер оберіть гарні м’ясисті шматочки і розімніть за допомогою виделки.

6. Ви можете використовувати ручний блендер, тоді паштет стане повітряним. Коли м’ясо буде достатньо розтерте, додавайте жирні шматочки з м’ясним соусом і знову розтирайте.

7. Потім розкладіть паштет в невеликі формочки або горщечки і зверху залийте м’ясним соусом для кращого зберігання. Секрет: Якщо ви плануєте консервувати даний паштет, залийте його зверху жиром.

Сервіруйте закуску корнішонами – маринованими огірочками, діджонською гірчицею і хрусткими тостами.

 

Как не отравиться рыбой? Научись выбирать свежую рыбу с нашими советами


Муж любит футбол? Удиви его крылышками Баффало!


Быстро, дёшево, вкусно – приготовь ужин для всей семьи за 80 гривен! Секреты Татьяны Литвиновой


Новогодний салат без майонеза. Полезный рецепт к Новому году для всей семьи!