noad

Секрет гарбузово-печінкового крем-супу від Дмитра Павлюкова

МастерШеф 6

shutterstock_323548619

Учасник шоу «МастерШеф» Діма Павлюков розповів, як приготувати смачний і ароматний суп для сімейної вечері.

Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• Гарбуз — 700 г (Акційна ціна в MERTO 3,99 грн/1кг)

• Куряча печінка — 400 г

• Морква велика — 1 шт.

• Цибуля — 2 шт.

• Вершки — 150 г

Button-METRO-card-32

Приготування:
1. Очистити гарбуз, нарізати кубиками.

2. Відварити гарбуз в підсоленій воді (вода на 2 пальці повинна покривати гарбуз).

3. Курячу печінку смажимо з цибулею та морквою. Додаємо вершки.

4. Посмажену печінку з цибулею та морквою висипати у гарбуз і подрібнити блендером.

5. Додати чорний перець, сушену петрушку і кріп.

Суп готовий! Смачного!

shutterstock_323548619