noad

Тілапія в паніровці з пармезаном від Мілана Котева

МастерШеф 6

тилапия

Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• Філе тілапії — 2 шт.

• Пармезан — 50 гр.

• Паприка — 1 ст.л.

• Черемша — 2-3 гілочки

• Оливкова олія — 2 ст.л.

• Сіль

Button-METRO-card-32

Приготування:
1. Спочатку приготуємо паніровку. Натираємо дрібно пармезан. Також нарізаємо зелень. Тут це може бути черемша, петрушка, кінза, кріп — все, що завгодно в будь-яких поєднаннях.

2. Далі в широкій тарілці з бортиками змішуємо пармезан, зелень і паприку з сіллю. Звичайно, можна додати свої спеції, а частину паприки замінити гострим чилі.

3. Змастіть філе оливковою олією, а потім обваляйте в паніровці, щоразу добре придавлюючи рибу.

4. Викладайте готове філе на пергамент з деко і випікайте хвилин 10 при 180 градусах.

5. Готовій рибі потрібно трохи відпочити, щоб скоринка з пармезану добре застигла, а вже потім перекладайте на тарілки і подавайте.
Смачного!

тилапия