PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Секрети вишневого пирога

МастерШеф

пирог вишня

Всі продукти були придбані в МЕТRО

Інгредієнти:
• Вишня — 300г; (Акційна ціна від МЕTRO: 69,90 грн/ 1 кг)

• Вершкове масло — 200г; (Акційна ціна від МЕTRO: 13,50 грн/200г)

• Борошно — 300г; (Акційна ціна від МЕTRO: 14,90 грн/2кг)

• Цукор — 300г;

• Яйця – 4 шт;

• Розпушувач — 10г; (Акційна ціна від МЕTRO: 2 грн/1 шт)

• Ваніль — 1г.

Button-METRO-card-32

Спосіб приготування:
1. Збити масло з цукром.

2. Потім по одному додати яйця, просіяне борошно, розпушувач та ваніль.

3. Форму для випічки змастити маслом, посипати борошном і вилити тісто.

4. Викласти вишні зверху тіста по всьому периметру.

5. Випікати 40 хв при температурі 180 градусів.

Раджу подавати з кулькою ванільного морозива! Смачного!