noad

Секрети салату з телятини від Микити Моїсеєва

МастерШеф 6

1

Iнгредієнти для салату (Всі продукти були придбані в МЕТRО):
• 100 г філе телятини

• 1 середній помідор

• 30 г білої частини стебла цибулі-порею

• 30 г руколи

• 20 г тертого сиру пармезан

• 2 чайні ложки оливкової олії (Акційна ціна від МЕTRO: 99,90 грн/500гр)

• 1 чайна ложка соєвого соусу

• 1 чайна ложка соусу «Чилі»

 

Button-METRO-card-32

Приготування:
1. Філе телятини промити, відварити в підсоленій воді до готовності і охолодити. Нарізати тонкими скибочками.

2. Помідор промити, обдати окропом, зняти шкірку. М’якоть нарізати дрібними кубиками. Дрібно нарізати цибулю-порей і змішати з нарізаною м’якоттю помідора, злегка посолити і скропити 1 чайною ложкою оливкової олії.

3. У маленькій мисочці змішати соєвий соус з соусом «Чилі». Отриманою сумішшю, за допомогою кулінарної кисті, вистелити дно тарілки.

4. Зверху викласти шматочки телятини, потім шматочки помідора з подрібненою цибулею-пореєм.

5. Руколу скропити оливковою олією і викласти зверху на страву.

6. Салат присипати тертим пармезаном.

Смачного!