noad

Секрети салату Нісуаз з консервованим тунцем від Тетяни Литвинової

МастерШеф 6

2

Салат «Нісуаз» відомий у всьому світі, і як все популярне, має безліч варіацій приготування. Але все ж обов’язково в салаті Нісуаз присутній тунець і анчоуси, яйця і свіжі овочі. Салат «Нісуаз» — незмінний супутник французького міста Ніцци, дуже поживний, але, разом з тим, дієтичний.

Інгредієнти: (Всі продукти були придбані в МЕТRО)
• Яйця курячі — 2 шт.
• Листя салату — 50 г (у мене салат Ромен)
• Перець солодкий червоний — 1 шт.
• Квасоля зелена стручкова (свіжа або заморожена) — 100 г
• Помідори Черрі — 100 г
• Тунець консервований — 100 г (Акційна ціна від МЕTRO: 29,90 грн/уп)
• Перепелині яйця
• Анчоуси — 20 г
• Маслини без кісточки — 20 г
• Оливкова олія — 30 мл (Акційна ціна від МЕTRO: 99,90 грн/500 мл)
• Сіль морська — 0,5 ч.л
•  Часник — 1 зубчик
• Лимонний сік — 20 мл
• Перець чорний – щіпка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серети гарбузового чізкейку з солоною карамеллю від Тетяни Литвинової.

 

 

Приготування:

1

1. Яйця відварити до готовності. Листя салату помити і висушити в дуршляку.

2. Якщо ви використовуєте свіжу стручкову квасолю, зріжте жорсткі кінчики і відваріть квасолю в підсоленій воді 3-4 хвилини, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою, щоб квасоля не поміняла колір

3. Перець нарізати соломкою.

10
4. Помідори нарізати.

11

5. На тарілку викласти листя салату.

7
6. Потім стручкову квасолю, перець і помідори.

5

7. Приготуйте заправку, для цього в ступці розітріть часник із сіллю і перцем.

9

8. Додайте лимонний сік, оливкову олію, змішайте до однорідності.

8

9. Викласти шматочки тунця, маслини, яйця та анчоучи

4

10. Полити все заправкою.

3

Подавати салат одразу ж.

2