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
Секрети салату Цезар з класичною заправкою із анчоусів від Тетяни Литвинової | МастерШеф
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Im1hc3RlcmNoZWYuc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Секрети салату Цезар з класичною заправкою із анчоусів від Тетяни Литвинової

МастерШеф

Cалат цезарь МЕТРОСалат «Цезар» — один з найвідоміших у світі салатів. Нема такої господині, яка б хоч раз в житті не готувала «Цезар». Популярність цієї американської страви пояснюється її універсальністю: салат дуже легко адаптувати практично під будь-яку місцеву кухню – просто замінивши в рецепті деякі інгредієнти. Пропонуємо особливо не мудрувати, а приготувати «Цезар» за старою доброю традицією – з куриною грудкою, салатом ромен та соусом з анчоусами. Рецепт від відомого кулінарного експерта Тетяни Литвинової.

Інгредієнти для салату (Всі продукти були придбані в МЕТRО):

• листя салату — 200-300 г;

• філе курячої грудки- 2 шт;

• сир пармезан — 1/4 скл .;

• сухий чебрець — 1/2 ч. л .;

• сухий орегано — 1/2 ч. л .;

• сіль;

• перець чорний мелений.

Інгредієнти для крутонів:

• білий хліб (або батон) — 3-4 скибочки;

• олія оливкова — 3 ст. л .;

• часник — 3 зубчики;

• сухий чебрець — 1/2 ч. л .;

• сухий орегано — 1/2 ч. л .;

• сіль;

• перець.

Інгредієнти для заправки:

• сир пармезан — 1/2 скл .;

• лимонний сік — 2 ст. л .;

• філе анчоусів — 6 шт .;

• гірчиця діжонська — 1,5 ст. л .;

• часник — 3 зубч .;

• олія оливкова — 3/4 скл.

 

 

Приготування:

Cалат цезарь 41. Готуємо заправку: до сиру додаємо анчоуси, гірчицю, часник та лимонний сік.Рецепт Cалат цезарь 12. Змішуємо всі інгредієнти в блендері, водночас вливаючи тоненькою струйкою олівкову олію.Рецепт Cалат цезарь 23. Готуємо крутони: на розігрітій олії протягом 30 секунд обсмажуємо спеції та подрібнений часник.Рецепт Cалат цезарь 34. Засипаємо в сковорідку хліб, порізаний шматочками1,5х1,5 см та добре перемішуємо.Рецепт Cалат цезарь 45. Викладаємо грінки на деко та підсушуємо їх 15 хвилин у духовці, розігрітій до 160 С. Перемішуємо 2-3 рази.Рецепт Cалат цезарь 56. Готуємо салат: готове філе курки ріжемо на довгі смужки.Рецепт Cалат цезарь 67. Миску, в якій будемо змішувати компоненти салату, злегка змащуємо олією та натираємо часником.Рецепт Cалат цезарь 78. До листя салату додаємо курку, тертий пармезан та 3/4 соусу.Рецепт Cалат цезарь 99. Все добре перемішуємо, досолюємо за смаком.Cалат цезарь МЕТРОСмачного Вам та Вашій родині!