noad

Секрети салату з качкою і фруктами від Микити Моїсеєва

МастерШеф 6

shutterstock_152836427

  Інгредієнти: (Всі інгредієнти були придбані в МЕТRO)

 • качина грудинка 1шт

• апельсин 1 \ 2 шт (Акційна ціна від МЕTRO)

• виноград 5 шт

• сік манго 50 г

• рукола 25 г

• бальзамічний оцет 10 г

 

Button-METRO-card-32

 

Спосіб приготування:

1. Висушуємо паперовими рушниками качину грудинку. Робимо поперечні надрізи. Солимо, перчимо.

2.  Обсмажуємо з обох сторін, починаючи з боку шкурки.

3. Треба, щоб підшкірний жир гарненько витопився. Доводимо качку до готовності в духовці.

4. У апельсина видаляємо шкірку, плівки, кісточки і отримуємо чисте філе.

5. Виноград розрізаємо навпіл, також видаляємо кісточки.

6. Руколу очищаємо від коренів і змішуємо з виноградом та апельсином.

7. Сік манго кип’ятимо, знімаємо з вогню і вливаємо бальзамічний оцет.

8. Гарненько перемішуємо.

9. Викладаємо руколу з фруктами на тарілку, поруч кладемо качку і поливаємо соусом з манго.

Смачного!